КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ОЗНАЙОМЛЕННЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ І МОДИ З БІБЛІОТЕКОЮ УНІВЕРСИТЕТУ

13 вересня 2023 року відбулося ознайомлення здобувачів вищої освіти першого курсу факультету мистецтв і моди з Науково-технічною бібліотекою КНУТД. Зустріч була організована з метою поінформування студентів щодо особливостей користування літературою та правилами пошуку інформації в каталогах.

Бібліотека бере активну участь у підвищенні якості освітнього та науково-дослідного процесів та побудові єдиного інформаційного середовища університету на базі новітніх інформаційно-комунікаційних технологій.

Співробітники науково-технічної бібліотеки розповіли студентам освітніх програм «Професійна освіта», «Психологія», «Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості», «Комп'ютерний дизайн в індустрії моди» про фонди та електронні ресурси НТБ КНУТД. 

Під час ознайомлення читачів з електронними бібліотечними ресурсами за допомогою інтерактивної презентації співробітники бібліотеки розповіли про електронну бібліотеку НТБ КНУТД та інституційний репозитарій КНУТД, пояснили методику інформаційного пошуку за електронним каталогом та запропонували студентами самостійно здійснити пошук рекомендованих на перших заняттях з навчальних дисциплін освітніх програм, джерел та літератури.

Щиро дякуємо за співпрацю співробітникам науково-технічної бібліотеки, за сприяння організації ознайомлення студентів з інформаційною культурою великої родини КНУТД та роботою Науково-технічної бібліотеки!

14.09.2023