КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДВІДУВАННЯ МЕШКАНЦІВ ГУРТОЖИТКУ КУРАТОРАМИ КАФЕДРИ МИСТЕЦТВА ТА ДИЗАЙНУ КОСТЮМА

13 вересня 2023 року куратори і завідувачка кафедри мистецтва та дизайну костюма факультету дизайну відвідали гуртожиток № 7, де мешкають здобувачі освіти.

Калина Пашкевич, завідувачка кафедри мистецтва та дизайну костюма, доктор технічних наук, професор та куратори Галина Кокоріна, кандидат технічних наук, доцент, Ірина Давиденко, доцент, Ірина Чуботіна, доктор філософії, старший викладач, Олена Герасименко, доктор філософії, доцент, Петро Гаркін, доцент ознайомилися з умовами проживання студентів спеціальності 022 «Дизайн», освітньої програми «Дизайн одягу», поцікавились поточними побутовими проблемами студентів, особливо 1 курсу, які тільки розпочали навчання.

Студенти показали кураторам свої кімнати, кухню, душову кімнату, укриття, які є чистими, прибраними й охайними, розказали про чітко організовану процедуру поселення цього року, про плани щодо покращення умов проживання в кімнатах, висловились, що умовами задоволені і проживання у гуртожитку КНУТД є комфортним.

 

Науково-педагогічні працівники кафедри провели бесіду зі студентами стосовно правил поведінки у гуртожитку, попередили їх про необхідність дотримання правил внутрішнього розпорядку у гуртожитку, економно використовувати електроенергію та воду, під час повітряної тривоги спускатися в укриття, у випадку запитань звертатись до кураторів, про всі надзвичайні події терміново повідомляти завідувачу і черговому гуртожитку.

Завідувачка гуртожитку Наталія Лігачова теж долучилась до бесіди і наголосила на важливості дотримання студентами чистоти і порядку в кімнатах та приміщеннях загального користування і своєчасного виносу сміття.

Такі відвідування гуртожитку кураторами груп є систематичними і регулярними, адже це є невід’ємною складовою виховного процесу, який здійснюється в нашому Університеті.

19.09.2023