КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЛЕКЦІЯ «АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ» ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ФАКУЛЬТЕТУ ХІМІЧНИХ ТА БІОФАРМАЦЕВТИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

14 вересня 2023 року керівник Центру менеджменту якості освітньої діяльності Олена Степанова прочитала просвітницьку лекцію з теми «Академічна доброчесність» для здобувачів першого (бакалаврського) та  другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища», 226 «Фармація, промислова фармація» факультету хімічних та біофармацевтичних технологій КНУТД.

 

Здобувачів освіти було поінформовано про: поняття, принципи та норми академічної доброчесності, академічну культуру, політику академічної доброчесності та Кодекс академічної доброчесності КНУТД.

Олена Анатоліївна акцентувала на тому, що усі зусилля університетської спільноти спрямовані на запобігання, перешкоджання та зупинення проявів академічної недоброчесності шляхом навчання, створення позитивного, сприятливого й доброчесного освітнього і наукового середовища.

Студентам також було наголошено про академічну відповідальність за порушення академічної доброчесності.

 

Висловлюємо щиру вдячність професору Олені Степановій та Центру менеджменту якості освітньої діяльності Київського національного університету технологій та дизайну за організацію та проведення лекції!

 

19.09.2023