КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИПУСКНИКИ КНУТД – УКРАЇНСЬКІ ДИЗАЙНЕРИ ОДЯГУ НА LONDON FASHION WEEK 2023

Талановиті випускники кафедри мистецтва та дизайну костюма факультету дизайну КНУТД укотре довели високий рівень дизайнерської освіти, яку здобули в нашому славетному Університеті та представили свої колекції на LONDON FASHION WEEK.

15 вересня 2023 року, як частина програми вечірніх заходів офіційного розкладу London Fashion Week, відбулося Fashion Show за сприяння UA in UK – fashion&beauty Community. У рамках заходу наші випускники, власники дизайнерських брендів одягу Жан Гріцфельдт (Jean Gritsfeldt), Анастасія Галушко (GALUSHKO), Ілона Мандираджи (Mandyradzhy) представили колекції моделей одягу британським клієнтам, інфлюенсерам, байєрам та пресі з усього світу. З-поміж гостей було більше 100 інфлюенсерів (Україна, Велика Британія, США, Корея, Китай, Малайзія, Франція, Італія, ОАЕ, Німеччина).

  

Жан Гріцфельдт та моделі з його колекції fall/winter collection 2023/2024 “BEGINNING OF THE WORLD”

 

  

Моделі з колекції Анастасії Галушко «FROM THE PORTRAIT OF DARKNESS» SS2023

  

  

Моделі з колекції Ілони Мандираджи «INHERITANCE OF THE SOULE»

 

Подію висвітлено на офіційній сторінці UA in UK – fashion&beauty Community UA in UK fashion&beauty Community (@uainukcommunity) • Світлини та відео в Instagram

Пишаємося нашими випускниками і зичимо їм подальших успіхів у творчій діяльності – достойно представляти Україну на світових подіумах!

 

22.09.2023