КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАСІДАННЯ НАУКОВОГО ГУРТКА «ПІЗНАЙ СЕБЕ» КАФЕДРИ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В СФЕРІ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

22 вересня 2023 року відбулося засідання наукового гуртка кафедри професійної освіти в сфері технологій та дизайну «Пізнай себе». У засіданні взяли участь здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньої програм «Психологія».

Метою діяльності наукового гуртка є підвищення рівня наукової підготовки студентів; формування у студентів інтересу й потреби до наукової творчості; розвиток творчого мислення, наукової самостійності, підвищення внутрішньої організованості, свідомого ставлення до навчання, поглиблення й закріплення здобутих у процесі навчання знань.

Основним напрямом діяльності гуртка є виконання студентами у позанавчальний час наукових досліджень з проблемної тематики кафедри професійної освіти в сфері технологій та дизайну.

Керівник гуртка Алла Колодяжна, доцент кафедри професійної освіти в сфері технологій та дизайну, кандидат психологічних наук, розповіла учасникам засідання про мету, тематику та план роботи гуртка. Було зазначено, що робота в науковому гуртку має творчий характер і виховує якості дослідника, збагачує і закріплює знання й уміння здобувачів освіти, готує їх до розв'язання завдань, які мають практичне значення. Також студенти груп БПс-23 та БПС-22 ознайомилися з роботами учасників гуртка «Пізнай себе» попередніх років, з публікаціями результатів їх досліджень у наукових журналах та матеріалах наукових конференцій.

Учасники гуртка обговорили графік роботи на 2023/2024 н.р., напрями його діяльності. Також було запропоновано орієнтовну тематику обговорення на наступному засіданні з урахуванням плану роботи гуртка. Алла Колодяжна підбила підсумки роботи засідання та побажала студентам подальших успіхів у науковій діяльності.

Засідання наукового гуртка відбулося у конструктивній, теплій і дружній атмосфері.

25.09.2023