КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАСІДАННЯ НАУКОВОГО ГУРТКА «ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ІНТЕР’ЄРІ»

15 вересня 2023 року в рамках роботи наукового гуртка «Використання сучасних технологій в інтер’єрі» (керівник Руслан Агліуллін, доцент кафедри дизайну інтер’єру і меблів) було проведено засідання з теми: «Міжкімнатні двері як окремий елемент дизайну інтер’єру», на якому здобувачі освіти кафедри мали можливість розглянути різноманітні типи міжкімнатних дверей, а також особливості їх виробництва та монтажу.

Особлива увага була приділена дверям прихованого монтажу, зокрема популярному типу  конструкції, яка складається з алюмінієвого коробу, алюмінієвого каркасу полотна, прихованих петель та механізму магнітного замка.

Під час засідання гуртка учасники ознайомилися з перевагами дверей прихованого монтажу, які підходять для використання як у житлових, так і в комерційних приміщеннях. Такий тип дверей максимально органічно підходить до будь-якого інтер’єру оскільки розрахований на різні види фінішного покриття або декору, що дає змогу виконати однакове оздоблення стін та дверних полотен.

У рамках дискусії члени наукового гуртка обговорили власний досвід користування різними видами дверей, а також недоліки їх експлуатації.

 

27.09.2023