КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КВЕСТ «ОДНОКУРСНИК – 2023»

22 вересня 2023 р. за ініціативи Студентського самоврядування факультету хімічних та біофармацевтичних технологій та його голови Дем’яна Бойчука з нагоди святкування Дня фармацевтичного працівника України відбувся квест «Однокурсник – 2023». У спортивно-інтелектуальних змаганнях взяли участь студенти першого та другого курсів факультету, які об’єдналися у шість команд з гумористичними назвами: «АФІ», «С2Н5ОН», «Цитрамонки», «Аскорбінки», «Феї з дозування», «Бібер і долік».

 

 

Метою проведення заходу було ознайомлення з університетом, з його пам’ятними та визначними місцями, артоб’єктами. Маршрутні листи команд передбачали пошук семи локацій з інтерактивними сюжетами, реквізитом та інтелектуальними завданнями.

Уже самі назви локацій дивували та передбачали креативні рішення, налаштовували на мозковий штурм.

Куратор Оксана Бутенко та заступник декана факультету хімічних та біофармацевтичних технологій Олена Крюкова взяли активну участь в організації та підготовці змістовних та креативних завдань для студентів. У день проведення квесту до дійства долучилася і декан факультету Тетяна Деркач.

 

  

Приємно вітати переможців:

І місце – команда «Бібер і долік»;

ІІ місце – команда «С2Н5ОН»;

ІІІ місце – команда «АФІ».

Пишаємося нашими креативними здобувачами освіти!

 

27.09.2023