КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЛЕКЦІЯ «АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНСТИТУТУ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

25 вересня 2023 року здобувачі освіти інституту інженерії та інформаційних технологій прослухали лекцію з теми «Академічна доброчесність» Олени Степанової, керівника Центру менеджменту якості освітньої діяльності, професора, доктора культурології.

Перед початком лекції зі вступним словом до студентів звернувся Ігор Панасюк, директор Інституту інженерії та інформаційних технологій. Він привітав присутніх та наголосив на важливості дотримання принципів академічної доброчесності для освітянської спільноти.

Олена Анатоліївна під час лекції висвітлила поняття та принципи академічної доброчесності наголосивши на важливості високих моральних стандартів у навчанні та дослідницькій роботі, вказала на етичні аспекти академічної практики, зокрема справедливість, інтелектуальну чесність, дотримання авторських прав, а також попередження плагіату.

Здобувачі освіти виявили активне зацікавлення доповіддю та отримали практичні поради щодо того, як правильно цитувати джерела, як уникнути плагіату та як етично поводитися у дослідницькій роботі. Лекція стала чудовою нагодою для студентів інституту інженерії та інформаційних технологій поглибити свої знання та розуміння питань академічної доброчесності.

Висловлюємо щиру вдячність Центру менеджменту якості освітньої діяльності Київського національного університету технологій та дизайну за змістовний та ґрунтовний матеріал лекції!

27.09.2023