КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАСІДАННЯ НАУКОВОГО ГУРТКА «КОМУНІКАЦІЯ В ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ПЕДАГОГА» КАФЕДРИ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В СФЕРІ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

27 вересня 2023 року на кафедрі професійної освіти в сфері технологій та дизайну відбулося чергове засідання наукового гуртка «Комунікація в професійній діяльності педагога» під керівництвом Віти Григор’євої, доктора філософії з професійної освіти, доцента.

У зустрічі взяли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)». На засіданні гуртка було розглянуто такі питання: спілкування і комунікація; спільне та відмінне; зміст понять педагогічна комунікація і педагогічне спілкування; особливості та функції педагогічного спілкування; комунікативні вміння педагога тощо.

Надзвичайно жвавою і цікавою була дискусія з теми «Сучасний педагог. Яким має бути вчитель XXI століття?», під час якої гуртківці спроєктували портфоліо ідеального вчителя.

Заняття пройшло в дружній, теплій і творчій атмосфері. Віта Григор’єва, підбиваючи підсумки наукового заходу, подякувала учасникам гуртка за плідну роботу та побажала майбутнім фахівцям успіхів у науковій діяльності.

29.09.2023