КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗМУ СТУДЕНТСТВОМ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

27 вересня факультет культурних та креативних індустрій відзначав День Міжнародного туризму. На свято з привітальним словом завітав Ректор університету професор Іван Грищенко. Який наголосив, на тому, що: «Основні здобутки туристичної галузі України ще попереду і потрібно багато і наполегливо працювати, щоб туризм набув більшого динамізму у своєму розвитку, став флагманом туристичної індустрії держави. Україна варта нової парадигми розвитку туризму та індустрії гостинності у повоєнний період».

Також на свято завітали стейкхолдери кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу, директор управління туризму та промоції КМДА Марина Радова, заступник директора департаменту культури та туризму Київської обласної військової адміністрації Євгеній Самойленко та Голова асоціації дитячого та молодіжного туризму України Людмила Стаучан.

 

Партнери підкреслили важливість сьогоднішньої події, яка відображає бажання здобувачів освіти підтримувати розвиток вітчизняного туризму через безпосередню організацію та практичне втілення здобутих теоретичних знань. Було наголошено на необхідності більш тісної співпраці із залучення здобувачів освіти до вирішення практико-орієнтованих завдань безпосередньо на підприємствах туристичної індустрії. 

Теплу, неперевершену атмосферу свята, лейтмотивом якого став  віртуальний гастрономічний туризм, туризм пам’яті допомогли створити студенти та викладачі фахового коледжу мистецтв та дизайну та студенти факультету культурних та креативних індустрій.

З побажаннями найскорішої Перемоги та розвитку туризму у світовому просторі!

02.10.2023