КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

АНТИКОРУПЦІЙНА ПРОГРАМА КНУТД

28 вересня здобувачі освіти факультету хімічних та біофармацевтичних технологій та інституту інженерії та інформаційних технологій прослухали лекцію Ігоря Діордіци, доктора юридичних наук, професора з теми «Антикорупційна політика КНУТД».

 

Ігор Володимирович розглянув ключові аспекти антикорупційної політики, висвітлив її важливість для суспільства та держави, продемонстрував основні інструменти боротьби з корупцією та приклади успішних антикорупційних ініціатив як у національному, так і у міжнародному контексті.

Лектор здійснив стислий аналіз сучасних викликів і проблем у сфері корупції, розглянув різні стратегії та підходи до їх подолання. Студенти не лише слухали лекцію, а й активно задавали питання та висловлювали свої думки щодо теми.

На завершення лекції, професор закликав здобувачів освіти доєднатися до антикорупційних ініціатив та робити свій внесок у створення чесного та прозорого суспільства.

 

Ця лекція стала важливою подією для студентів, які зацікавлені у політиці та соціальних питаннях, а також сприяла поглибленню знань та додала натхнення для діяльності у сфері боротьби з корупцією.

03.10.2023