КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРУ ПРО ПАРТНЕРСТВО ТА СПІВРОБІТНИЦТВО МІЖ ПРАТ «НЕК «УКРЕНЕРГО» ТА КНУТД

29 вересня 2023 року наш університет відвідали представники Приватного акціонерного товариства Національна енергетична компанія «Укренерго» (ПрАТ «НЕК «Укренерго»): Людмила Єропкіна, директор з управління персоналом та Анастасія Скубіліна, менеджер з розвитку бренду роботодавця.

Головна мета візиту – укладання договору про партнерство та співробітництво між ПрАТ «НЕК «Укренерго» та КНУТД.

Під час зустрічі з ректором університету Іваном Грищенком, відбулися перемовини про налагодження довгострокової співпраці між ПрАТ «НЕК «Укренерго» та КНУТД. Від університету в заході взяли участь Людмила Ганущак-Єфіменко, проректор з наукової та інноваційної діяльності, Володимир Стаценко, проректор з цифрової трансформації, Ігор Панасюк, директор Інституту інженерії та інформаційних технологій, Олена Григоревська, директор Навчально-методичного центру управління підготовкою фахівців.

В урочистій обстановці Іваном Грищенком та Людмилою Єропкіною було підписано договір про партнерство та співробітництво.

Предметом договору між КНУТД та ПрАТ «НЕК «Укренерго» є взаємовигідне партнерство, зокрема: спеціальні програми дуальної освіти та можливості для старту кар’єри студентів нашого університету, проведення спільних профільних заходів із залученням експертів компанії, нові формати навчання та колаборація з отримання практичних навичок студентами, підтримка та допомога в актуалізації навчальних планів, програм, технічна підтримка навчального процесу з боку компанії.

Наприкінці візиту Людмила Ганущак-Єфіменко та Володимир Стаценко, директор науково-технічної бібліотеки Тетяна Букорос, Ігор Панасюк ознайомили гостей із музеями КНУТД, продемонстрували спеціалізовані навчальні лабораторії, комп’ютерні класи та «Центр енергоефективності КНУТД».

 

03.10.2023