КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

РОБОЧА ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ІНСТИТУТУ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ З ПРЕДСТАВНИКАМИ КООПЕРАТИВНОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БАДЕН-ВЮРТЕМБЕРГ ШТУТГАРТ

3 жовтня 2023 р. науково-педагогічні працівники Інституту інженерії та інформаційних технологій Київського національного університету технологій та дизайну взяли участь у робочій онлайн-зустрічі з представниками партнерського Кооперативного державного університету Баден-Вюртемберг Штутгарт (Duale Hochschule Baden-Wuerttemberg Stuttgart, DHBW Stuttgart) з Німеччини. Від КНУТД на зустрічі були присутні директор Інституту професор Ігор Панасюк, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки професор Борис Злотенко, завідувачка кафедри прикладної фізики та вищої математики доцентка Оксана Лагода та професорка кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки Ірина Шведчикова. Модератором заходу з німецької сторони стала професор Key Berkling.

Під час робочої зустрічі сторони обговорили результати реалізації спільного проєкту академічної мобільності Онлайн-підтримка комп’ютерних наук - Україна (ODUCE), який проходив в два етапи: з 01.06.2022 р. по 30.06.2023 р. та був організований за підтримки німецької служби академічних обмінів (DAAD). Основна увага під час спілкування була приділена визначенню напрямків подальшого міжуніверситетського співробітництва за фінансової підтримки DAAD. Зокрема, обговорювалась участь здобувачів Інституту інженерії та інформаційних технологій, що навчаються за освітніми програмами «Електромеханіка», «Комп’ютерні системи та мережі», «Системний аналіз і управління», «Нано- та мікротехнології в дизайні» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, в навчальних ознайомчих поїздках до університетів Німеччини та в програмах стажування.

04.10.2023