КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЛЕКЦІЯ «АНТИКОРУПЦІЙНА ПОЛІТИКА КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ» ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ФАКУЛЬТЕТУ ДИЗАЙНУ

27 вересня 2023 року відбулась лекція з теми «Антикорупційна політика Київського національного університету технологій та дизайну» для здобувачів вищої освіти факультету дизайну КНУТД.

Лекцію провів Ігор Діордіца, доктор юридичних наук, професор, професор кафедри приватного і публічного права  КНУТД. Під час лекції Ігор Володимирович розповів студентам бакалаврського і магістерського рівнів вищої освіти освітніх програм «Дизайн одягу», «Графічний дизайн», «Дизайн (за видами)», «Мультимедійний дизайн», «Дизайн середовища» про чинні принципи та законодавчі акти, на яких базується «Антикорупційна програма КНУТД».

Також Ігор Володимирович  поінформував студентів про сферу застосування та коло осіб, відповідальних за реалізацію Антикорупційної програми в КНУТД, та основні положення Антикорупційної програми, які є обов’язковими для виконання усіма працівниками та студентами Університету.

Лектор детально розглянув перелік антикорупційних заходів у діяльності Університету та ознайомив студентство з алгоритмом дій щодо запобігання та виявлення корупції.

Проблеми антикорупційної політики викликали жваву дискусію серед студентів, кураторів груп та завідувачів кафедр. Лекція була змістовною, цікавою і пройшла в доброзичливій та дружній атмосфері.

Висловлюємо щиру вдячність Інституту права та сучасних технологій Київського національного університету технологій та дизайну за організацію заходу!

05.10.2023