КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІТАЄМО ІЗ ДНЕМ СОЦІОЛОГА!

Молодіжна спільнота Інституту права та сучасних технологій привітала здобувачів спеціальності 054 «Соціологія» із професійним святом ДНЕМ СОЦІОЛОГА.

 

  

З нагоди свята було проведено інтелектуальну гру QUIZ- 2023, темою якої було обрано «Про соціологію як науку, професію та спеціальність». В інтелектуальних перегонах взяли участь здобувачі вищої освіти зі спеціальностей 081 «Право», 017 «Фізична культура та спорт», 052 «Політологія», 054 «Соціологія».

 

Завдяки затишній локації, якою є Науково-технічна бібліотека КНУТД, а також організаційним здібностям студентського активу Інституту у складі студента групи БП-23 Пономаренка Дмитра та студенток групи БП-21 Піки Анастасії і Вакеріної Анни  свято пройшло цікаво та весело.

В результаті гри почесне четверте  місце і солодкий приз отримала команда «Спортики» у складі: Пасіки Владислава, Титечко Вікторії, Ратинської Марії, Ставицького Дмитра, Мартиненко Артема, Полякової Дарії,  Дмитренко Альбіни.

Третє місце виборола команда «Священники» у складі:  Подгорної Олени, Лантуха Андрія, Ошурко Марії, Балашової Кіри, Волошиної Вероніки, Шлапак Олександри.

Друге  місце посіла команда «Adastra» у складі: Шамшуріної Яни, Волошиної Анастасії, Зінченко Дарини, Мілстеін Яфи.

Переможцями гри QUIZ- 2023 стала команда «Національна гвардія» у складі: Кириченко Дар’ї, Демянюк Дар’ї, Мартиненко Катерини, Сас Ольги, Зацерковської Марини та Іленок Валерії.

 

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ТА УЧАСНИКІВ!

ТРИМАЄМО ОСВІТНІЙ ФРОНТ РАЗОМ!

 

05.10.2023