КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДВІДУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВА «ІБС-СЕРВІС» НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ І ЗДОБУВАЧАМИ ОСВІТИ КНУТД

5 жовтня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки і здобувачі вищої освіти, які навчаються за освітніми програмами «Електромеханіка», «Системний аналіз і управління» і «Комп’ютерні системи та мережі» відвідали ТОВ «ІБС-СЕРВІС» і зустрілися зі стейкхолдером – технічним директором компанії Миколою Гордєєвим.

 

«ІБС-СЕРВІС» є однією із найбільших компаній України, які здійснюють сервісне обслуговування імпортної електропобутової техніки на підставі укладених із виробниками контрактів та відповідно до Закону України про захист прав споживачів.

Впродовж багатьох років ТОВ «ІБС-СЕРВІС» є базою виробничої і переддипломної практики здобувачів вищої освіти Київського національного університету технологій та дизайну, де вони набувають досвіду практичної роботи з діагностики, ремонту і обслуговування складних електромеханічних і комп’ютерних систем.

Під час зустрічі обговорювалися освітні компоненти та програмні компетентності, а також напрями удосконалення згаданих вище освітніх програм, з урахуванням потреб роботодавців.

Особливий інтерес у здобувачів вищої освіти викликала інформація щодо можливостей подальшого працевлаштування в компанії.

Стейкхолдер підтвердив готовність до подальшого сприяння в організації і здійсненні практичної підготовки здобувачів вищої освіти, а також у визначенні актуальної тематики кваліфікаційних проєктів (робіт).

06.10.2023