КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ НА КАФЕДРІ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

За ініціативи наших стейкхолдерів Управління туризму та промоцій КМДА викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну доцент Наталія Бунтова, доцент Оксана Борисова та магістри Юлія Томашук і Анастасія Невгадовська взяли участь у професійному навчальному проєкті «Академія гостинності міста Києва», який проходив в різних форматах впродовж двох місяців.

У Всесвітній день туризму учасники проєкту отримали сертифікати, які підтверджують проходження курсу.

  

Програма Академії  надала можливість познайомитися з чудовими та креативними фахівцями, завдяки яким слухачі набули теоретичного та практичного досвіду в сфері туризму та гостинності де акцентували увагу на ринкових тенденціях та сучасних маркетингових стратегіях. А в рамках практичних платформ було наголошено на  інноваційні тренди у проведені екскурсій та міжкультурні комунікації.

  

До «Академії гостинності» були запрошені понад 20 українських та міжнародних експертів, які поділилися тенденціями та досвідом українських і світових інновацій у галузі туризму та гостинності.

  

Крім основної програми, слухачі пройшли інтенсивне навчання з мовної підготовки, реагування на критичні ситуації в умовах дії воєнного стану, а також заглибилися у вивчення основ інклюзивного туризму.

Учасники отримали новий досвід, який вже впроваджується в освітні програми підготовки фахівцями кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу.

Дякуємо команді Всеукраїнській асоціації гідів і Управлінню туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації за підтримку проєкту!

 

06.10.2023