КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ СМАРТ-ЕКОНОМІКИ ДО НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ НАРОДНОЇ АРХІТЕКТУРИ ТА ПОБУТУ УКРАЇНИ

3 жовтня 2023 року в межах кураторної години відбулася екскурсія здобувачів освіти 1 курсу кафедри смарт-економіки під керівництвом куратора Зоряни Шацької та завідувачки кафедри Анни Олешко до Національного музею народної архітектури та побуту України. До екскурсії долучилися здобувачі Коледжу мистецтв та дизайну Київського національного університету технологій та дизайну під керівництвом куратора Людмили Мельник, кандидата економічних наук, викладача вищої категорії.

 

Мета заходу полягала в ознайомленні першокурсників з головною етнографічною скарбницею України та поглибленні знань про історію української держави. У Музеї просто неба здобувачі Коледжу мистецтв та дизайну Київського національного університету технологій та дизайну спеціальності 242 «Туризм» ОП «Туристичне обслуговування» стали нашими екскурсоводами з культурного туризму, провели екскурсію та ознайомили з культурною спадщиною різних регіонів України, українською історією, традиціями, культурою, побутом XVI–XX ст.

Екскурсія відбулася у дружній атмосфері. Результати заходу можуть бути використані першокурсниками у теоретичних та практичних дослідженнях під час вивчення дисциплін «Ділова українська мова», «Філософія, політологія та соціологія».

Щиро дякуємо здобувачам Коледжу мистецтв та дизайну Київського національного університету технологій та дизайну та особисто Людмилі Мельник за проведену пізнавально-просвітницьку екскурсію.

 

06.10.2023