КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЕКСКУРСІЯ «СКІФСЬКЕ ОЗЕРО-КИТ ТА ВОДОСПАД НІРОДА»

За участю Первинної профспілкової організації співробітників університету відбулася екскурсія «Скифське озеро-КИТ та водоспад Нірода» у Житомирський області.

Співробітники університету разом зі своїми родинами розпочали екскурсію з села Кмитів із сільського музею Образотворчого мистецтва ім. Й. Д. Буханчука, де ознайомилися із різноманіттям оригінальних картин, колекцією картин, присвячених Криму, а також скульптурами.

 

  

У селі Левків екскурсанти завітали до дерев’яної церкви, де познайомилися з отцем Василем, який був військовим капеланом, та мали можливість поспілкуватися з паламарем, який показав та розповів про старовинну книгу, картини і розписи.

 

  

У другій частині екскурсії співробітники університету здійснили «еко-тур» гірською місцевістю до водоспаду Нірода та завітали до джерел з цілющою водою «Кринички» і «Рудя». Окрім цього, прогулялися березовим гаєм та пройшлися стежкою до Скіфського озера-Кит, де побували на острові Кохання. Повертаючись до Києва, екскурсанти мали можливість побачити залишки графського маєтку Палацу Нірода.

    

Усі учасники екскурсії отримали задоволення від екскурсії і багато позитивних емоцій та вражень.

06.10.2023