КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТИ КАФЕДРИ ПРИВАТНОГО ТА ПУБЛІЧНОГО ПРАВА ВІДВІДАЛИ БОТАНІЧНИЙ САД Н.Н. ГРИШКА

З нагоди Дня юриста та з метою патріотичного виховання здобувачі вищої освіти першого курсу кафедри приватного та публічного права за спеціальностями 081 «Право», 052 «Політологія» та 054 «Соціологія» під керівництвом куратора доцентки кафедри приватного та публічного права Інги Кипич 6 жовтня 2023 року відвідали Ботанічний сад ім. Н.Н. Гришка.

Ботанічний сад – це щось захоплююче, це саме те місце, де ти дізнаєшся щось нове.

 

На території багато альтанок для відвідувачів, які виконані в різних стилях. Насправді це чудове місце для того, щоб розвіятися від київського трафіку, трохи відпочити після напруженого тижня навчання, подихати свіжим повітрям.  Тож рішення було прийнято напередодні свята Дня юриста відвідати Ботанічний сад. Студенти подивились багато композицій: Алея миру, Корейський сад, Індонезійські альтанки. Всі охочі відвідали Оранжерею. Цікавим було те що завдяки табличкам з детальним описом біля рослин студенти мали можливість дізнатись для себе багато нової та цікавої інформації.

По закінченню екскурсії студенти ділилися враженнями і мають намір започаткувати традицію відвідувати сад в різні пори року.

 

Тримаємо освітній фронт разом!

 

09.10.2023