КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

РОБОЧА ЗУСТРІЧ

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України з метою визначення важливості подальшої спільної співпраці над формуванням та реалізацією державної політики у сфері туризму та курортів запросило доєднатися Київський національний університет технологій та дизайну до робочої групи під головуванням заступника Міністра Сергія Деркача.

В робочу групу увійшли від КНУТД в.о. декана факультету культурних та креативних індустрій Михайло Кулиняк і завідувачка кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу Олена Степанова.

На зустрічі розглядалися пропозиції щодо проєктів нормативно-правових актів у галузі туризму, удосконалення практики застосування законодавства в галузі туризму, курортно-рекреаційної сфери та вирішення інших актуальних питань у воєнний та післявоєнний періоди. Також Сергієм Деркачем було запропоновано практико-орієнтований підхід у співпраці між міністерством і здобувачами освіти та залученням їх до проєктів в туристичній галузі.

Актуальність теми зустрічі не викликає жодного сумніву. І така репрезентативна активність демонструє, що питання які сьогодні були порушені, важливі для державної політики в сфері туризму, а з іншого боку ми як ЗВО що готує здобувачів освіти цієї галузі, маємо чіткий запит і рекомендації від роботодавців які вже потрібно втілювати. 

Дякуємо за можливість співпрацювати!

10.10.2023