КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗУСТРІЧ ІЗ ЗОВНІШНІМ СТЕЙКХОЛДЕРОМ В УМОВАХ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ «ДАНА-МОДА»

3 жовтня 2023 р. на швейному підприємстві ТОВ «Дана-мода» (м. Київ) проведено навчальні заняття у виробничих умовах із дисциплін «Технології швейних виробів» та «Сучасні технології на підприємствах індустрії моди» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3 курсу, які навчаються за освітніми програмами «Індустрія моди» та «Конструювання та технології швейних виробів».

Директор фабрики Людмила ІВАНОВА детально ознайомила здобувачів освіти з технологічним процесом виготовлення виробів та обладнанням основних виробничих цехів підприємства. Під час зустрічі здобувачі освіти дізналися про особливості роботи з сучасними текстильними матеріалами, основними замовниками компанії та оновленим асортиментом продукції.

  

Фабрика «Дана-мода» спеціалізується на виготовленні верхнього жіночого та чоловічого одягу і співпрацює з відомими європейськими торгівельними марками. Підприємство виготовляє вироби на замовлення брендів HUGO BOSS, MARKS & SPENCER, BETTY B., MONTANA, BERGHAUSE тощо, що вирізняються вишуканістю дизайну та бездоганністю якості продукції.

У рамках зустрічі проведено круглий стіл робочої групи освітніх програм «Конструювання та технології швейних виробів» та «Індустрія моди» (гарант – Лариса Білоцька, кандидат технічних наук, доцент, члени робочої групи – Арсеній Арабулі, кандидат технічних наук, доцент, Оксана Водзінська, кандидат технічних наук, доцент) із зовнішнім стейкхолдером Людмилою Івановою, залученою до оновлення освітньо-професійних програм, яка висловила зацікавленість у якісній підготовці майбутніх фахівців у сфері індустрії моди.

Представники підприємства надали пропозиції з удосконалення освітніх програм, акцентували увагу на важливості технологічної складової в освітньому процесі, наголосили на необхідності збільшення обсягу годин дисциплін інженерно-технічного спрямування для підготовки майбутніх фахівців галузі.

У результаті зустрічі з керівництвом ТОВ «Дана-мода» погоджено традиційне проходження здобувачами освіти факультету мистецтв і моди виробничої практики.

Висловлюємо щиру вдячність Людмилі Івановій за співпрацю, багаторічну підтримку Університету та можливість ознайомлення здобувачів освіти з виробничим процесом!

11.10.2023