КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИЇЗНА ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ ТА БІЗНЕС-КОНСАЛТИНГУ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРОМ

4 жовтня 2023 року студенти кафедри фінансів та бізнес-консалтингу Київського національного університету технологій та дизайну, які навчаються за освітніми програмами «Фінанси, банківська справа та страхування», «Цифрові фінанси», «Фінансово-інвестиційний бізнес-консалтинг», «Облік і оподаткування» і «Міжнародний облік та бізнес-консалтинг», відвідали Страхову компанію Мега-Поліс та поспілкувалися з її Генеральним директором – Олександром Бондарем.

У заході брали участь науково-педагогічні працівники кафедри фінансів та бізнес-консалтингу на чолі із завідувачем кафедри д.е.н., професором Іриною Тарасенко.

Активну участь в організації та проведенні зустрічі зі стейкхолдером взяли доктор економічних наук, професор Андрій Золковер та кандидат економічних наук, доцент Дмитро Коваленко.

Під час зустрічі Дмитро Коваленко зазначив, що страховий ринок є другим за величиною сегментом фінансового ринку країни, який безумовно впливає на стійкість фінансової системи, забезпечення якої є важливим завданням в умовах розв’язаної проти України військової агресії з боку рф.

Керівник страхової компанії Олександр Бондар відзначив основні напрями розвитку страхового ринку України. На детальних прикладах було розглянуто сучасні практики страхових компаній і визначено перспективи розвитку страхових послуг в Україні в умовах глобалізаційних процесів та воєнного стану. Спікер доповів про особливості функціонування страхового ринку України від початку запровадження воєнного стану, основні тенденції і проблеми його розвитку.

Цікавим для учасників зустрічі став виступ доктора економічних наук, професора Андрія Золковера, який звернув увагу на проблему розробки комплексної програми страхування воєнних ризиків, яка дозволить страховикам реалізовувати страховий захист у повному обсязі та сприятиме залученню коштів для розбудови країни.

За результатами зустрічі представників кафедри фінансів та бізнес-консалтингу з Генеральним директором Страхової компанії Мега-Поліс Олександром Бондарем було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю, основними напрямами якої стануть: проходження студентами практики на базі компанії, здійснення наукових досліджень та реалізація спільних проєктів. Це відкриває для найкращих студентів перспективу працевлаштування та можливість стати членами колективу Страхової компанії Мега-Поліс.

Отримана корисна інформація під час обговорення слугуватиме основою для вдосконалення змісту та якості зазначених освітніх програм.

Колектив кафедри висловлює щиру вдячність Олександру Бондарю за цікаву та змістовну зустріч і цінні рекомендації щодо удосконалення процесу практичної підготовки студентів.

13.10.2023