КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІЗНЕСУ ДО ПАМ’ЯТНИХ МІСЦЬ м. КИЄВА

Патріотичне виховання студентської молоді на кафедрі підприємництва та бізнесу проводиться шляхом тематичних екскурсій з відвідуванням об’єктів культурної спадщини.

Так 9 жовтня 2023 року студенти 1 курсу кафедри підприємництва та бізнесу факультету управління та бізнес-дизайну взяли участь у тематичній екскурсії патріотичного спрямування. Основними об’єктами екскурсії стали:

Меморіал пам'яті жертв Голодомору. Це єдиний архітектурний ансамбль, збудований у Києві для висвітлення геноциду українського народу.

 

Парк Вічної Слави міста Києва. Меморіальний комплекс, розташований на крутому схилі Дніпра, звідки відкривається гарний вид на місто.

 

 

На завершення екскурсії студенти відвідали оглядовий майданчик з телескопом звідки відкривається неймовірний краєвид на Лівий берег Києва.

Студенти мали можливість вдихнути теплого осіннього повітря, прогулюючись доріжками парку.

Студенти зазначили, що організована екскурсія, була цікавою, насиченою та повною нових вражень.

Загальні враження та знання, які студенти 1 курсу кафедри підприємництва та бізнесу факультету управління та бізнес-дизайну отримали під час проведення екскурсії сприяли розвитку їх патріотичного виховання.

Патріотичне, духовне, національне виховання молоді нині надзвичайно сприяє згуртованості, єдності народу України, його національному та духовному відродженню. Разом до Перемоги!

13.10.2023