КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДЗНАЧЕННЯ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЕКОНОМІСТА СТУДЕНТАМИ ТА ВИКЛАДАЧАМИ КАФЕДРИ СМАРТ-ЕКОНОМІКИ

Студенти 1 та 2 курсів кафедри смарт-економіки, а також інших спеціальностей факультету управління та бізнес-дизайну відзначили Всесвітній день економіста, який Україна відзначає це свято разом з усім світом 12 жовтня, напередодні 9 жовтня. Слід зауважити, що у цей день по всьому світу проводять лекції та семінари з економіки, майстер-класи, дні відкритих дверей в економічних навчальних закладах. Економістів нагороджують грамотами, преміями та дипломами, у тому числі визначають Нобелевських лауреатів в галузі економіки.

З нагоди свята студенти, які навчаються на освітніх програмах кафедри смарт-економіки, а також інших кафедр взяли участь у економічному брейн-рингу. Було сформовано три команди: «Економісти», «Фінансисти» та «Економічний бум». Завдання брейн-рингу були надзвичайно цікаві та різноманітні - це і командна робота в групах над розв’язанням економічних задач за допомогою «мозкового штурму», і складання економічних пазлів, і вікторіни у форматі «питання-відповідь», і безліч інших завдань. Студенти із задоволенням виконували завдання брейн-рингу, з цікавістю узнавали нове та підтримували один одного в командній грі. А головне вони зрозуміли, що бути економістом – це круто, цікаво та почесно!

До оцінювання роботи команд долучилося журі у складі д.е.н., проф. Олешко А. А., д.іст.н., проф. Дзира І. Я., д.е.н., проф. Хаустова Є. Б., к.е.н., доц. Будякова О. Ю., к.е.н., доц. Шацька З. Я.

Перемогу здобула команда «Економічний бум», яка отримала Диплом за креативність економічних ідей.

Щиро дякуємо д.іст.н., проф. Дзирі І. Я., викладачу кафедри філології та перекладу за допомогу у проведенні заходу.

13.10.2023