КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІТАЄМО АСПІРАНТІВ ТА ДОКТОРАНТІВ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ – 2023!

Вітаємо аспірантів та докторантів першого року навчання у великій дружній науковій родині університету!

На зустрічі з аспірантами цьогоріч вітальними словами повнилася зала від ректора академіка Івана Грищенка, проректорки з наукової та інноваційної діяльності професорки Людмили Ганущак-Єфіменко керівника Міжнародного інституту аспірантури і докторантури доцентки Світлани Арабулі!

 

Найщиріші настанови від адміністрації університету, щодо цікавих інноваційних ідей та проектів, досягнень та викликів з побажаннями перспективних звершень та перемог протягом всього періоду навчання.

До аспірантів та докторантів першого року навчання звернулися, також, керівник Центру менеджменту якості освіти професорка Олена Степанова познайомивши з основними положеннями Кодексу академічної доброчесності та професор Юрій Оніщик, який презентував основи антикорупційної програми університету. Керівник Міжнародного інституту аспірантури і докторантури доцент Світлана Арабулі презентувала векторні засади підготовки на третьому освітньо-науковому рівні вищої освіти.

 

В 2023 році наукова спільнота Київського національного університету технологій та дизайну поповнилась 160 аспірантами та 4 докторантами з яких третина іноземці.

Бажаємо Вам успіхів та незабутнього наукового, насиченого життя в університеті!

13.10.2023