КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР НА ФАКУЛЬТЕТІ ДИЗАЙНУ

12 жовтня 2023 року на факультеті дизайну відбувся науково-методичний семінар з  теми «Вимоги до змісту та оформлення електронних науково-методичних комплексів в МСОП». Під час заходу науково-педагогічні працівники кафедр графічного дизайну, мультимедійного дизайну, дизайну інтерʼєру і меблів, мистецтва та дизайну костюма обговорили вимоги до оформлення матеріалів в модульному середовищі освітнього процесу КНУТД.

Гарант ОП «Дизайн одягу» Калина Пашкевич, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри МДК розповіла про вимоги до структури подання матеріалів та вимоги до оформлення конспекту лекцій, методичних рекомендацій, списку літератури та інших матеріалів з дисциплін у МСОП.

Гарант ОП «Графічний дизайн» Наталія Чупріна, доктор мистецтвознавства, професор, завідувачка кафедри мультимедійного дизайну ознайомила з вимогами до оформлення силабусів дисциплін та робочих програм, звернула увагу на необхідність опису критеріїв оцінювання робіт студентів.

Гарант ОП «Дизайн середовища» Данило Косенко, кандидат мистецтвознавства, завідувач кафедри ДІМ розповів про вимоги до оформлення методичних матеріалів для здобувачів освіти заочної форми навчання.

Семінар був корисним для усіх учасників, викладачі обмінялись досвідом щодо розроблення методичних матеріалів для освітніх компонентів різних освітніх програм спеціальності 022 «Дизайн». Особливо активними були і задавали запитання молоді викладачі кафедр факультету дизайну, асистенти Марія Коваленко, Дар’я Куровська, Діана Малиш, Надія Люклян, Анастасія Юхимчук, які успішно поєднують викладання і навчання в аспірантурі КНУТД.

16.10.2023