КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СЕМІНАР СТЕЙКХОЛДЕРІВ ОП «ДИЗАЙН СЕРЕДОВИЩА» НА БАЗІ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ «ТАЙГЕР»

11 жовтня 2023 року в шоу-румі підприємства ТОВ «Тайгер» відбувся семінар стейкхолдерів для обговорення ОП «Дизайн середовища». Захід був організований за сприяння Данили Косенка, гаранта ОП «Дизайн середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та Тетяни Булгакової, доцента кафедри дизайну інтер’єру і меблів.

У семінарі взяли участь директор підприємства Вікторія Мороз, студенти 2–4 курсів, що навчаються за освітньою програмою, та викладачі дисциплін «Дизайн середовища», «Технології та матеріали в дизайні середовища», «Проєктування меблів та обладнання».

Присутні ознайомилися з інноваційними технологічними рішеннями використання художнього скла в інтер’єрі і меблях,  новітніми технологіями нанодруку, що можуть бути широко застосовані для різних матеріалів в оздобленні внутрішнього простору, різноманітними сучасними прийомами виготовлення художнього скла для дизайну середовища.

Під час обговорення освітньої програми, було запропоновано використовувати матеріал про технології виготовлення та застосування художнього скла в інтер’єрі у викладанні дисциплін «Технології та матеріали в дизайні середовища» і «Проєктування меблів та обладнання». Також були узгоджені форми співпраці з компанією в сфері практичної підготовки студентів на підприємстві та можливості їхнього подальшого працевлаштування.

17.10.2023