КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДЕНЬ ІГОР У КНУТД

4 жовтня профспілкова організація університету спільно з ігровим клубом NextTurn_Club провела День ігор, приурочений до Міжнародного дня ігор. Захід відбувся в приміщенні клубу NextTurn_Club, котрий діє на базі Науково-технічної бібліотеки КНУТД.

 

Мета заходу організація та об’єднання студентів для цікавого проведення дозвілля та нових знайомств. Також у цей день для нас було дуже важливо ознайомити студентів із великим світом настільних ігор та заохотити їх зануритися в цю культуру.

У рамках заходу відбулося розігрування 4 сертифікатів на будь-який фільм у кінотеатрі. Єдиною умовою була участь у невеличкому QUIZ (опитуванні), присвяченому іграм. Запитання там були найрізноманітніші: Що символізують гральні карти? Що спільного між Barbіe та UNO? Хто винайшов складну шахову дошку? Відповіді були дуже неочікувані, а тому неймовірно цікаві.

 

Після квест-опитування студенти миттєво розібрали полицю з настільними іграми та провели годинку-дві за розкладанням різних карток, розмовами та дружніми змаганнями з найхитрішими спробами перемогти. Особливо приємно було поєднувати спілкування із чашечкою теплого чаю та з солодким печивом, приготованими для всіх охочих. Прохолодної осені бажання налити собі гарячого напою надто сильне, тож досить швидко біля кожного з гравців стояла склянка з обраним видом чаю.

На завершення заходу задоволені учасники виявили бажання до нових зустрічей та ігрових баталій у майбутньому.

Дякуємо директору та працівникам Науково-технічної бібліотеки КНУТД за підтримку студентських ініціатив!

17.10.2023