КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КАФЕДРА ФІЛОЛОГІЇ ТА ПЕРЕКЛАДУ РОЗПОЧАЛА ЦИКЛ ДОДАТКОВИХ ЗАНЯТЬ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЯК ІНОЗЕМНОЇ

Лави здобувачів Київського національного університету технологій та дизайну активно поповнюють іноземні студенти 1 курсу. Це є одним із беззаперечних свідчень високого міжнародного визнання роботи всього нашого колективу кваліфікованих фахівців.

Науково-педагогічні працівники кафедри філології та перекладу долучилися до заходів із поліпшення адаптації іноземних здобувачів університету.

Доцентка кафедри філології та перекладу кандидатка філологічних наук Світлана Дворянчикова і доцент кафедри філології та перекладу кандидат філологічних наук Олександр Мунтян 17 жовтня 2023 року провели перше онлайнове заняття з української мови як іноземної, яким розпочався цикл додаткових компенсаторних зустрічей зі студентами 1 курсу задля полегшення опанування мови навчання і загального поліпшення якості освітнього процесу інофонів.

 

Наші студенти із Азербайджану переглянули світлини України, Києва та Київського університету технологій та дизайну, прослухали гімн України і Києва, долучилися до роботи студентського наукового гуртка «Країни і люди», із задоволенням спілкувалися мелодійною українською мовою і надихнулися завзято навчатися.

  

17.10.2023