КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗДОБУВАЧІ ФАКУЛЬТЕТУ ДИЗАЙНУ НА ВІДКРИТТІ ПАТРІОТИЧНОГО ПРОЄКТУ «ВІДЛУННЯ ІДЕНТИЧНОСТІ»

5 жовтня 2023 року здобувачі освіти факультету дизайну разом із кураторами академічних груп взяли участь у відкритті фотопроєкту дизайнера та фотохудожника Іллі Бела «Відлуння ідентичності». Захід відбувся за сприяння Національної спілки фотохудожників України та Національної спілки кінематографістів України, у виставковому просторі Будинку кіно, де було презентовано серії виставок кінематографістів та фотохудожників.

 

У цьому творчому заході, присвяченому презентації фотографії без обмежень, залучаючи простір і час як елементи творчості, взяли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету дизайну Київського національного університету технологій та дизайну освітньо-професійних програм «Графічний дизайн» та «Мультимедійний дизайн».

Здобувачі із щирим зацікавленням ознайомилися з експозицією проєкту, який можна розглядати неймовірно довго, захоплюючись різними способами виготовлення національного вбрання, майстерністю авторів, традиційною українською культурою та самоідентичністю, а також експонатами, що плекають у кожній родині та бережуть для важливих подій.

19.10.2023