КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДВІДУВАННЯ МЕШКАНЦІВ ГУРТОЖИТКУ КУРАТОРАМИ ГРУП ФАКУЛЬТЕТУ ДИЗАЙНУ

12 жовтня 2023 року куратори груп студентів факультету дизайну разом з Олександром Васильєвим, заступником декана факультету дизайну з виховної роботи відвідали гуртожиток № 7 КНУТД, у якому мешкають здобувачі освіти факультету.

Олександр Васильєв та куратори факультету дизайну Анатолій Шаповал, Ірина Чуботіна, Оксана Мазніченко, Руслан Агліуллін, Галина Кокоріна, Надія Люклян, Наталія Ришкевич ознайомилися з умовами проживання та поточними побутовими проблемами здобувачів освіти, особливу увагу приділили студентам першого курсу. Куратори відвідали кімнати, у яких мешкають студенти, та місця загального користування, такі як: кухні, душові, укриття.

Заступник декана та куратори вивчили основні питання, що хвилюють студентів стосовно їх проживання в гуртожитку та провели виховну бесіду наголосивши на важливості дотримання чистоти і порядку в усіх приміщеннях та своєчасного винесення сміття. Разом із завідувачкою гуртожитку Наталією Лігачовою, було окреслено проблеми, які потрібно розв’язати першочергово для покращення умов проживання студентів.

Загалом студенти задоволенні умовами проживання в гуртожитку № 7 КНУТД і вважають їх комфортними.

Відвідування гуртожитку кураторами є невід’ємною складовою виховного процесу, який здійснюється в університеті, тому на зустрічі було акцентовано на необхідності дотримування кураторами груп графіку відвідування гуртожитку.

19.10.2023