КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПІДГОТОВКА ДО РОЗРОБКИ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ РОБОТИ БАКАЛАВРА ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ ФАКУЛЬТЕТУ ДИЗАЙНУ КНУТД

11 жовтня 2023 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася зустріч у змішаному режимі зі здобувачами освіти 4 курсу освітніх програм «Графічний дизайн» та «Мультимедійний дизайн» щодо підготовки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра та проведення переддипломної практики.

 

Інформативну бесіду зі здобувачами провела Наталія Чупріна. завідувачка кафедри мультимедійного дизайну, гарант освітньо-професійної програми «Графічний дизайн» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти д. мист., професор. Вона ознайомила здобувачів з нормативною базою щодо підготовки, реалізації та презентації індивідуального комплексного дизайн-проєкту здобувачів, умов його теоретичної та практичної апробації та виконання вимог переддипломної практики.

 

Особливу увагу під час бесіди була приділено питанням дотримання академічної доброчесності, визначення індивідуальної проєктної складової в структурі кваліфікаційної роботи бакалавра, формуванню теоретичної бази розробки індивідуального дизайн-проєкту.

19.10.2023