КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЕКСКУРСІЯ «КИЇВ – МІСТО ЯРОСЛАВА»

В рамках профорієнтаційної діяльності кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну, 18 жовтня для студентів Фахового коледжу мистецтв та дизайну КНУТД, була проведена екскурсія на тему: «Київ – місто Ярослава».

Формат заходу виявився  доволі незвичним, партнерську екскурсію ініціювали здобувачі освіти другого курсу «Туризм і рекреація» під керівництвом доцента Оксани Борисової, в якій колежанам демонстрували свої практичні навички, знання, вміння, а головне - місію майбутньої професії сьогодні.

 

Завдяки такій дружній співпраці, здобувачі освіти з обох сторін, розширили знання про практичні сторони майбутньої професії та  змоделювали проєкт свого подальшого особистісного, освітнього і професійного розвитку. 

Ми впевнені, що залучення студентів коледжу до спільних заходів тільки підсилюють їх впевненість у вірному виборі професії та продовженні навчання в лавах здобувачів освіти Київського національного університету технологій та дизайну.

19.10.2023