КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ МАРКЕТИНГУ ТА КОМУНІКАЦІЙНОГО ДИЗАЙНУ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

Наприкінці вересня  2023 року відбулася зустріч завідувача кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну, к.е.н, доц. Олени Євсейцевої та к.е.н, доц. Катерини Шіковець   зі стейкхолдерами спеціальності 075 Маркетинг – ОНП «Маркетинг» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, ОПП «Комунікаційний маркетинг» другого (магістерського) рівня вищої освіти, ОПП «Маркетинг», «Digital маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. 

Традиційно, в перегляді та удосконаленні освітніх програм взяли участь бізнес-партнери кафедри - Директор Департаменту суспільних комунікацій
КМДА Роман Валерійович Лелюк, Перший заступник директора Департаменту суспільних комунікацій КМДА Дмитро Олександрович Рубан, заступник начальника відділу комунікації з громадськістю та міжнародного співробітництва КМДА Тетяна Валеріївна Черпак.

Під час обговорення Черпак Тетяну призначили відповідальною за організацію та проведення виробничої, переддипломної практик для здобувачів освіти 075 Маркетинг. Також пані Тетяна Черпак представила інформаційний доступ здобувачам щодо діяльності підприємств в якості бази для виконання наукових досліджень.

Лелюк Роман обговорив  питання щодо проведення навчальних заходів для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування міста Києва з використанням різних форм навчання (лекції, дискусії, дебати тощо) здобувачами освіти спеціальності 075 Маркетинг третього освітньо-наукового рівня – доктор філософії.

За результатами зустрічі можна зробити висновки, що  в 2023-2024 році здобувачі освіти спеціальності 075 Маркетинг зможуть проходити стажування в Департаменті, ставати лекторами заходів у VcentriHUB та втілювати круті ідеї для розвитку нашого міста. Це ще одна можливість для студентів отримувати новий корисний досвід, долучатися до маркетингових комунікаційних інструментів участі та бути частиною реалізації важливих міських політик.

Щиро дякуємо стейкхолдерам кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну за багаторічну співпрацю, участь в обговоренні та удосконаленні освітніх програм, проведенні майстер-класів, наданні баз практик, проведенні лекцій та поширенні знань серед здобувачів вищої освіти КНУТД.

19.10.2023