КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИСТУП ВОЛОДИМИРА ДОРОШЕНКА НА СВЯТКОВОМУ КОНЦЕРТІ «ЗНАЙТИ СЛОВА ДЛЯ МИРУ»

Наприкінці вересня в рамках Тижня іноземних мов «Горизонти перекладу 2023» відбувся святковий концерт «Знайти слова для миру». Захід було організовано кафедрою філології та перекладу Київського національного університету технологій та дизайну та присвячено Міжнародному дню миру і Міжнародному дню перекладача.

Сьогодні ми пропонуємо вам переглянути виступ  Володимира Дорошенка, доцента нашого університету, доктора наук з державного управління. Виконання пісень Володимиром Сергійовичем з власного репертуару різними мовами стало неочікуваним і феєричним завершенням концерту та не залишило байдужим нікого з глядачів.

Володимир Сергійович є унікальним фахівцем та всебічно обдарованою людиною. Він працював одним із організаторів та керівників Інституту міжнародних відносин НАУ, сприяв формуванню та впровадженню новітньої системи мовної підготовки міжнародників, дипломатів. Ініціював створення першого в Україні Інформаційного центру Євросоюзу. Обраний віцепрезидентом Асоціації вчених за інноваційний розвиток України. Є автором та керівником Міжнародного англомовного проєкту «Музика – мова душі». Володимир Дорошенко автор понад 60 наукових статей, навчально-методичних робіт, монографій.

Ми пишаємось унікальними, талановитими викладачами, що працюють в нашому університеті! Зичимо їм наснаги та творчих успіхів!

22.10.2023