КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТИ КАФЕДРИ МУЛЬТИМЕДІЙНОГО ДИЗАЙНУ НА МИСТЕЦЬКІЙ ФОТОВИСТАВЦІ «IV КИЇВСЬКИЙ ОСІННІЙ ВЕРНІСАЖ»

Останніми днями жовтня здобувачі вищої освіти кафедри мультимедійного дизайну відвідали мистецьку виставку «IV Київський осінній вернісаж», що проходить в Центральному будинку архітектора НСАУ під егідою Київської організації Національної спілки фотохудожників України.

 

Для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня, що навчаються за освітньою програмою «Мультимедійний дизайн», цей захід став чудовою нагодою закріпити свої знання у сфері фотодизайну, створення фотозображень та композиційного вирішення об’єктів фотодизайну у відповідних техніках і матеріалах.

 

Тема чергової виставки фото майстрів Київської організації НСФУ, в тому числі викладача кафедри мультимедійного дизайну Валерія Скляренка, презентує розмаїття фотохудожніх образів та актуальних рішень сучасного мистецтва фотографії. Під час їх обговорення здобувачі обмінялися міркуваннями та думками стосовно експозиції виставки.

Натхнення та творча трансформація побачених фототворів сприятиме успішному  виконанню практичних завдань здобувачів освіти з дисциплін «Композиція фото- та відеозображень», «Режисура зйомки та монтажу», «Мистецтво фотографії», які є основоположними для підготовки фахівців у сфері мультимедійного дизайну.

23.10.2023