КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВОЛОНТЕРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ УПРАВЛІННЯ ТА БІЗНЕС-ДИЗАЙНУ КНУТД

Вже майже рік як студенти та викладачі факультету управління та бізнес-дизайну Київського національного університету технологій та дизайну співпрацюють з родиною волонтерів із «Смаколики для ЗСУ». Ось і на цьому тижні вони знов допомагали у заготівлі інгредієнтів, фасуванні та пакуванні наборів горіхів та сухофруктів у сухпаї для бійців Збройних Сил України.

 

Варто зазначити, що такі енергетичні, корисні смаколики – потрібна річ на фронті, особливо на передовій та в артилерійських військах, адже бійці не завжди можуть повноцінно поїсти протягом доби, а такі пакетики можна покласти до кишені і протриматися певний час, оскільки вони містять поживні речовини у вигляді горіхів різних сортів, сухофруктів, і, навіть, шоколаду.

Наші партнери – волонтери із «Смаколики для ЗСУ» силами однієї родини роблять цю необхідну справу. Вони заготовляють горіхи та фрукти, закуповують упаковки для фасування. І далі стає украй потрібною велика студентська допомога, бо чистити, фасувати і складати десятки та сотні кілограмів сухпаїв – то велике завдання. Треба зазначити, що наші студенти з ним чудово справляються.

  

Щоразу на допомогу волонтерам збирається чимало студентів та викладачів  не тільки факультету управління та бізнес-дизайну, а також інших факультетів нашого Університету. Дружньо, швидко, весело та співаючи пісні, вони запакували на цьому тижні величезну кількість пакетиків. Бійці отримують їх разом з дитячими малюнками на підтримку ЗСУ. З нашими непереможними Збройними Силами України, невтомними волонтерами, прекрасною молоддю та підростаючим поколінням - Перемога буде за нами!

 

 

Щиро дякуємо волонтерській родині Сахнацьких за високу довіру, можливість долучитись до важливої справи, за їх ініціативу та самовідданість для прискорення нашої Перемоги!

До нових зустрічей! Україна переможе!

23.10.2023