КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ВЕБІНАР ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ МАГІСТЕРСЬКОГО РІВНЯ ФАКУЛЬТЕТУ ДИЗАЙНУ

16 жовтня 2023 року в онлайн-форматі відбувся науково-методичний вебінар для здобувачів освіти магістерського рівня факультету дизайну «Правила підготовки та оформлення кваліфікаційної роботи».

Модераторкою семінару виступила Калина Пашкевич, докторка технічних наук, професорка, завідувачка кафедри мистецтва та дизайну костюма. На вебінарі були присутні наукові керівники магістрів, завідувачі кафедр факультету, а також здобувачі освіти і гаранти магістерських освітніх програм «Дизайн одягу» – Олена Герасименко, докторка філософії, доцентка кафедри МДК, ОП «Дизайн середовища» – Тетяна Булгакова, кандидатка технічних наук, доцентка кафедри ДІМ, ОП «Дизайн (за видами)» – Руслана Хиневич, кандидатка технічних наук, доцентка кафедри мультимедійного дизайну.

В рамках вебінару було розглянуто вимоги до оформлення кваліфікаційних робіт магістрів: титульної сторінки, бланку завдання, анотації, змісту, списку використаних джерел та документів для захисту; обговорено процедуру захисту, підготовки доповіді і презентації.

На конкретних прикладах здобувачів освіти магістерського рівня було ознайомлено з вимогами до структури роботи, оформлення ілюстрацій, таблиць і додатків.

Присутні на вебінарі здобувачі освіти груп МгД1-22, МгД2-22, МгД3-22, МгД4-22 задавали запитання, уточнювали вимоги до оформлення текстової і графічної частин кваліфікаційної роботи, особливо активними були Таїсія Козодавлева, Анастасія Четверик, Анна Дзікевич, Ірина Заїка та інші студенти.

Сподіваємось, що вебінар допоможе здобувачам освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету дизайну успішно завершити роботу над кваліфікаційними роботами і підготуватися до захисту.

23.10.2023