КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

«ДНІ КАРʼЄРИ» В КИЇВСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

20 жовтня у Київському національному університеті технологій та дизайну за підтримки Київського молодіжного центру КМДА та Департаменту молоді та спорту міста Києва відбувся захід «Дні карʼєри»!

Від імені Івана Грищенка, ректора КНУТД, академіка НАПН України гостей вітала Людмила Ганущак-Єфіменко, проректорка з наукової та інноваційної діяльності. 

На «Дні карʼєри» було залучено пʼять спікерів із трьох галузей знань – маркетингу, IT та дизайну!

Роман Куриленко (Компанія «Soft serve») поділився особливостями залаштунків IT-сфери та можливостями працевлаштування у компанію. 

Агенція комунікацій «ВАРТО» відкрила секрети оформлення резюме, яке гарантує оффер, та обговорили з учасниками найпоширеніші помилки під час пошуку роботи.  Спікери: Єлизавета Ароян, HR-менеджерка агенції та Марія Богатікова, Head of PR агенції.

Креативний директор «Brain Tank» Андрій Франчук поділився лайфхаками, які допоможуть у майбутньому здобувачам освіти в успішному працевлаштуванні в креативну індустрію. А ще надихнув молодь розвиватись у дизайні та рекламі й ніколи не зупинятись на шляху до мети!

 

Історії професійного зростання з джуна до топменеджера в середині компанії «ОККО» розповіла  Любов Шинкарьова, старший фахівець з розвитку бренду роботодавця ОККО та кар’єрна консультантка.

Представниця агенції «Rocketmen» ознайомила з перевагамии та недоліками роботи в креативній індустрії та чому індустрія – цікава й нестабільна водночас.

Окрім розповідей про свої професії, спікери провели опитування здобувачів освіти. Найактивніші отримали подарунки!

Первинна профспілкова організація студентів дякує за підтримку студентських ідей адміністрації університету! Також дякуємо  Київському молодіжному центру КМДА, Департаменту молоді та спорту міста Києва, провідним вітчизняним IT-компаніям, маркетинговим агенціям, та партнерам за відкритість і співпрацю!

23.10.2023