КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ПОЛЕГЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ СТУДЕНТАМИ КАФЕДРИ УПРАВЛІННЯ ТА СМАРТ-ІННОВАЦІЙ

17 жовтня 2023 року студенти першого курсу факультету управління та бізнес-дизайну спеціальностей 073 «Менеджмент» та 281 «Публічне управління та адміністрування» з куратором, д.е.н., доцентом Бондаренко Світланою Михайлівною вшанували пам'ять воїнів України, які віддали життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Патріотичний захід відбувався на Михайлівській площі міста Києва біля стіни пам'яті полеглих за Україну добровольців, військовослужбовців та представників українських силових структур, які загинули, захищаючи Україну під час російсько-української війни.

Стіна пам'яті полеглих захисників в російсько-українській війні розташована на мурах Михайлівського Золотоверхого монастиря. На ній світлини з коротким життєписом загиблих воїнів, починаючи з 2014-го року. За майже 10 років війни багато хоробрих синів і дочок України загинули через військові дії. Студенти низько схилили голови та поклали квіти на знак вдячності та пошани перед усіма, хто віддав свої життя заради майбутнього України, і хто захищав свою країну зі зброєю в руках.

Студенти також відвідали розгорнуту на Михайлівській площі виставку російської військової техніки, яку було знищено та захоплено під час російського вторгнення в Україну, починаючи з 2022 року. На виставці представлено танки, броньовані автомобілі, залишки ракет, ворожі безпілотники, через які українці натерпілися багато лиха.

  

Стіна пам'яті полеглих за Україну та виставка знищеної військової техніки є нагадуванням всім в Україні та в світі про те, що війна ще триває, на території нашої країни ідуть важкі бої, і кожен день свободи українського народу оплачений кров’ю його захисників. Від допомоги тилу залежать перемоги на фронті та звільнення наших територій. Кожен українець повинен зробити все від нього залежне, для перемоги у цій війні. Від молоді вирішальною мірою залежить післявоєнне відновлення України. Саме сьогоднішні студенти будуть розбудовувати нову економіку України, і повинні зробити її сильнішою і стабільнішою, аніж до війни. Від стану національної економіки, від компетентності керівників та управлінців вирішальною мірою залежить фінансування військово-промислового комплексу, обороноздатність країни, і, як наслідок, недопущення війн у майбутньому.

24.10.2023