КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТИ КАФЕДРИ ПРИВАТНОГО ТА ПУБЛІЧНОГО ПРАВА ВІДВІДАЛИ ВИСТАВКУ «INSIDE OUT»

19 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти кафедри приватного та публічного права разом з Ольгою Коваль, кураторкою, доценткою кафедри приватного та публічного права відвідали виставку «Inside Out», яка проходить у PinchukArtCentre.  

 

Виставка є масштабним проєктом, ініційованим відомим французьким митцем JR.

 

«Inside Out» - це унікальний проєкт, що надає можливість кожному відвідувачу стати частиною глобальної арт-інсталяції, сприяючи участі через створення власного фотопортрету під час української кампанії «Ми тут». Цей інтерактивний досвід не лише дозволяє учасникам створити мистецтво разом з JR, а й висловити потужне послання: «Ми тут, ми живі, і наша боротьба триває».

 

Відвідування виставки дало студентам можливість поглибити своє розуміння сучасного мистецтва та його ролі в соціальних процесах та об’єднанні людей навколо важливих ідей та ініціатив.

 

PinchukArtCentre продовжує демонструвати важливість інтеграції сучасного мистецтва в освітній процес, надаючи студентам та відвідувачам можливість бачити світ із нових перспектив та відчувати себе частиною глобального мистецького співтовариства.

24.10.2023