КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДАЙДЖЕСТ ЖОВТНЯ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ ТА КУЛЬТУРОЛОГІЇ

1 жовтня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри філософії та культурології КНУТД організували виставку присвячену Дню козацтва та Дню захисників і захисниць України в Музеї розвитку Університету.

2 жовтня 2023 року викладачі кафедри філософії та культурології та студенти 1–3 курсів відвідали виставку Анатолія Шаповала «Україна – це ми!» в Мистецькому просторі Київського національного університету технологій та дизайну.

4 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти відвідали мультимедійне шоу «Імерсивний Світ Тараса Шевченка». Спікерами заходу були: Дмитро Стус, генеральний директор Національного музею Тараса Шевченка; Юрій Пісковий, засновник FEX.net; Олег Авершин, директор з маркетингу компанії, що спеціалізується на AI-технологіях, RAVATAR.

9 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти кафедри філософії та культурології першого рівня освітніх програм «Візуальне мистецтво та менеджмент культурних проєктів», «Менеджмент соціокультурної діяльності» під керівництвом Дарини Черняк, доцентки кафедри  відвідали виставковий проєкт «Створити фільм Довбуш» у Національній академії мистецтв України.

 

10 жовтня 2023 року Римма Кириченко, керівниця Центру психологічної підтримки Київського національного університету технологій та дизайну, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри професійної освіти в сфері технологій та дизайну провела адаптаційно-командотворчий тренінг для студентів першого курсу спеціальностей 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» та 034 «Культурологія». Мета тренінгу – допомога в адаптуванні до умов навчання, поліпшення комунікативних навичок, уміння працювати в команді. Студенти взяли активну участь у тренінгу, виконували цікаві практичні завдання, психологічні вправи та ігри. Під час тренінгу було створено сприятливу дружню, веселу атмосферу, що дало змогу студентам максимально відкритися і співпрацювати.

13 жовтня 2023 року для здобувачів освіти (спеціальності «Культурологія», «Менеджмент соціокультурної діяльності») кафедра філософії та культурології організувала екскурсію до Центрального будинку художника Національної спілки художників України. Студенти разом з Русланою Множинською, доценткою кафедри ознайомилися із Всеукраїнським культурно-мистецьким проєктом «Згуртовані... Незламні...» до Дня художника.

19 жовтня 2023 року для студентів 1 та 2 курсу кафедрою філософії та культурології спільно з Центром психологічної підтримки Київського національного університету технологій та дизайну було організовано  зустріч з Дар'єю Пилипенко, сомнологинею, клінічною нейропсихологинею, авторкою унікальних технік терапевтування безсоння у дітей, амбасадоркою здорового сну в Україні. Під час зустрічі були обговорені  питання, які останнім часом хвилюють багатьох українців: «Що таке сон?», «Юність і сон: взаємозалежні?», «Здоровий сон – це який?».

24.10.2023