КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

З ЮВІЛЕЄМ!

Відомий український дизайнер, без перебільшення дизайнер із світовим ім’ям Іван Фролов, засновник та власник бренду FROLOV, 26 жовтня відзначає ювілей – 30 років!

Іван Васильович, випускник факультету мистецтв і моди, кандидат мистецтвознавства з дизайну, нині талановитий викладач кафедри моди та стилю, мріяв з дитинства стати людиною, яка одягатиме світ у красиве! Бачити невидиме. Відчувати, задумане. Прагнути вдосконалення. Все це допомагає креативному молодому дизайнеру створювати самобутні колекції. Ознака його бренду – гра на напівтонах: не кричати, а шепотіти. Щоб заявити про це, він кометою увірвався у світ високої моди, без перебільшення, ще дитиною. А коли 19-річним переміг у конкурсі «Погляд у майбутнє», то одразу перейшов з класу «той, що подає надії» у «майстри», і ввійшов до сузір’я українських талантів, про яких зарубіжні експерти заявляють: «Українські молоді дизайнери здатні стати законодавцями моди в Європі». Це про нашого Івана Фролова у статті на сайті українського видання журналу VOGUE, 11.02.2022 р.

Шановний, Іване Васильовичу, прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашої красивої дати від дня народження!

Незважаючи на усі виклики сьогодення, Ви, як молодий дизайнер та, одночасно, досвідчений власник бренду, своєю відданістю обраній справі, щоденною працею і нескореністю, сміливістю й наполегливістю, потужними ініціативами, веденням своєї команди до перемог, стійкістю позицій на вітчизняному ринку модної індустрії, робите безцінний внесок у розвиток держави.

Висловлюю Вам глибоку шану та вдячність за турботу про майбутній шлях fashion-молоді університету, відкрите серце, яке є головною ознакою бренду FROLOV! Щиро бажаю міцного здоров’я, благополуччя, миру, творчої наснаги, реалізації амбітних проєктів, нових звершень!

Ректор КНУТД                                                                         Іван ГРИЩЕНКО

26.10.2023