КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПІДСУМКИ НАВЧАННЯ В ШКОЛІ ЮРИДИЧНОГО ДИЗАЙНУ

В рамках Договору про співпрацю між Київським національним університетом технології та дизайну і Громадською організацією «Лабораторія юридичного дизайну», наш університет виступив в якості  партнера у проєкті «Сертифікатна програма «Школа юридичного дизайну», який було здійснено за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Справедливість для всіх».

  

Учасники програми провели вісімнадцять тренінгів, спрямованих на стимулювання інновацій та навчання для всіх, хто бажає стати учасником створення інноваційних змін у  підходах  надання юридичних послуг.

  

Фінальним етапом навчання став Конкурс юридичних стартапів, який відбувся 21.10.2023. В інноваційних перегонах прийняло участь 13 команд, у тому числі команда науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти Київського національного університету  технологій та дизайну(команда «Едельвейс»).

 

В рамках реалізації програми мінімізації корупційних ризиків, запропонованої Київським національним університетом технологій та дизайну як партнером було розроблено проєкт  інноваційного продукту «Calculator academic difference».

Мета проєкту – створення програми цифровізації процесу розрахунку академічної різниці.

 

 

За результатами конкурсу, стартап команди «Едельвейс» було відзначено в номінації «Інформаційна передовість».

Вітаємо учасників проєкту з перемогою та бажаємо нових наукових звершень у майбутньому!

Тримаємо освітній і науковий фронт разом!

27.10.2023