КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КРУГЛИЙ СТІЛ ЗА УЧАСТЮ СТЕЙКХОЛДЕРІВ ОПП «ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА»

26 жовтня 2023 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулося засідання круглого столу, присвяченого перспективам удосконалення освітньо-професійної програми «Електромеханіка», в якому взяли участь науково-педагогічні працівники і студенти кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки, а також зовнішні стейкхолдери.

Гарант ОПП «Електромеханіка» Шведчикова І.О. окреслила сучасний стан і основні напрями розвитку освітньо-професійної програми.

Начальник департаменту майнових відносин НЕК «Укренерго» Ліщук В.В. висловила підтримку ОПП «Електромеханіка», а також поділилася думками щодо подальшого удосконалення підготовки фахівців в галузі електричної інженерії.

Провідний науковий співробітник Інституту електродинаміки НАН України Бібік О.В. ОПП підкреслила ґрунтовність змісту освітніх компонентів ОПП «Електромеханіка», і висловила пропозиції щодо подальшого удосконалення підготовки бакалаврів до подальшого успішного навчання на другому і третьому рівнях освіти за спеціальністю за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.

Здобувачі освіти також внесли свої пропозиції щодо організації і змісту навчання за ОПП «Електромеханіка», які були обговорені в ході засідання круглого столу і прийняті до уваги гарантом ОПП і НПП кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки, з метою її подальшого удосконалення.

Здобувачі освіти отримали відповіді від стейкхолдерів на запитання щодо можливостей проходження практики, стажування та подальшого працевлаштування на виробничих підприємствах і академічних установах.

27.10.2023