КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПІДГОТОВКА ДО ВИКОНАННЯ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ РОБОТИ БАКАЛАВРА ЗДОБУВАЧАМИ КАФЕДРИ ДИЗАЙНУ ІНТЕР’ЄРУ І МЕБЛІВ

18 жовтня 2023 року на кафедрі дизайну інтер’єру і меблів відбулася зустріч зі здобувачами освіти 4 курсу освітньої програми «Дизайн середовища» щодо підготовки до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра.

Данило Косенко, завідувач кафедри, кандидат мистецтвознавства, гарант ОП «Дизайн середовища»  ознайомив здобувачів із порядком підготовки та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра, повідомив про порядок вибору та затвердження теми роботи, призначення наукового керівника.

Окремо учасники зустрічі обговорили роль переддипломної практики в процесі підготовки кваліфікаційної роботи. Керівник переддипломної практики Світлана Остапик, асистент кафедри, ознайомила здобувачів з програмою практики, її метою та завданнями, порядком проходження практики, підготовки та захисту звіту. Данило Косенко особливо наголосив на необхідності сумлінної роботи з літературними та візуальними джерелами, звернення лише до авторитетних джерел інформації та критичного ставлення до них, дотримання принципів академічної доброчесності в разі використання в роботі результатів інших авторів.

Студенти зацікавлено сприйняли надану інформацію, ставили викладачам чимало запитань, щоб з’ясувати особливості завдань переддипломної практики та кваліфікаційної роботи і впевнено розпочати виконання цих завдань.

30.10.2023