КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРОМ КАФЕДРИ ДИЗАЙНУ ІНТЕР’ЄРУ І МЕБЛІВ – ПРЕДСТАВНИКОМ КОМПАНІЇ «KRONAS»

20 жовтня 2023 року на кафедрі дизайну інтер’єру і меблів відбувся семінар для студентів за участі Марії Черненко, стейкхолдера з числа роботодавців, директорки по роботі з персоналом компанії «KRONAS». Семінар було організовано Русланом Агліулліним, доктором філософії з дизайну, доцентом кафедри.

У семінарі взяли участь студенти освітніх програм «Дизайн середовища» бакалаврського та магістерського рівнів. Марія Черненко як представник роботодавця ознайомила студентів з історією компанії «KRONAS», сучасними та перспективними напрямами діяльності компанії, що є одним із лідерів галузі меблевого виробництва.

Під час зустрічі було обговорено компетентності, якими має володіти майбутній дизайнер, надано пропозиції щодо змісту тем освітніх компонентів ОП «Дизайн середовища» в рамках дисциплін «Дизайн середовища», «Проєктування меблів і обладнання» (рівень бакалавр), «Проєктування в дизайні середовища» (рівень магістр). Присутні на заході гаранти освітніх програм взяли до уваги пропозиції стейкхолдера.

Особливу зацікавленість студентів викликала інформація про посади, які можуть обіймати випускники освітніх програм кафедри та про можливості проходження виробничої практики у підрозділах компанії як у Києві, так і в інших містах України. Чимало студентів висловили бажання пройти виробничу практику в компанії «KRONAS» із перспективою подальшого працевлаштування.

30.10.2023