КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТИ ОП «ДИЗАЙН СЕРЕДОВИЩА» ВІДВІДАЛИ СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ВИСТАВКИ «INTERBUILDEXPO» ТА «DESIGN LIVING TENDENCY»

25 жовтня 2023 року в Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті відбулося відкриття найбільшої в Україні Міжнародної будівельної виставки «INTERBUILDEXPO» та виставки інтер’єрних трендів та тенденцій «DESIGN LIVING TENDENCY». Здобувачі вищої освіти першого курсу освітньої програми «Дизайн середовища» разом з куратором Наталією Ришкевич, старшим викладачем кафедри дизайну інтер’єру і меблів, були одними з перших відвідувачів, хто завітав на відкриття та ознайомилися з новими колекціями, інноваційними рішеннями і трендами представленими провідними українськими і зарубіжними компаніями.

На виставці була представлена широка палітра дизайнерських рішень: меблі для дому; меблі для офісу та сектору HoReCa для оформлення робочих просторів та ресторанів; інтер’єрний декор; освітлення – від ламп і люстр до світильників; домашній текстиль та декор вікон тощо.

Представники провідних українських та зарубіжних компаній активно ділитися напрацюваннями й консультували здобувачів освіти КНУТД щодо використання нових матеріалів та тканин у створенні інноваційних дизайнерських рішень. Також студентам надали можливість випробувати меблі на міцність та зручність, що стало незамінним досвідом для майбутніх дизайнерів.

Виставка стала майданчиком поширення нових цінних знань, умінь та натхненням для зацікавлених сучасними тенденціями в дизайні середовища та меблевій індустрії. Це сприяє підготовці майбутніх дизайнерів до ринку праці та забезпечує їхню компетентність у найновіших трендах та інноваціях у сфері дизайну інтер’єру та меблів.

 

Відвідування виставок INTERBUILDEXPO і DESIGN LIVING TENDENCY стало чудовою нагодою ознайомлення з новітніми трендами і інноваціями у світі дизайну середовища. Спілкування з експертами галузі дозволило молодим дизайнерам розширити свої знання та навички, та додало ідей для майбутніх проєктів.

30.10.2023