КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАСІДАННЯ НАУКОВОГО ГУРТКА «РОЗВИТОК ІННОВАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В ЕКОНОМІЦІ ЗНАНЬ» КАФЕДРИ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІЗНЕСУ

4 жовтня 2023 року на кафедрі підприємництва та бізнесу відбулося розширене інтерактивне засідання науково-дослідного гуртка «Розвиток інноваційного підприємництва в економіці знань» під керівництвом Ірини Гнатенко, докторки економічних наук, професорки. У засіданні взяли участь Талят Бєлялов, завідувач кафедри підприємництва та бізнесу, викладачі та здобувачі вищої освіти, а також запрошені представники Полтавського державного аграрного університету. На засіданні було представлено стартап-проєкти кафедри підприємництва та бізнесу, обговорено актуальні питання інноваційного розвитку підприємництва у післявоєнному відновлені країні, окреслено напрями подальшої співпраці між науковцями.

Надзвичайно жвавою і цікавою була дискусія щодо стартап-проєкту «U'Seek» – першого Маркетплейсу в Україні, створеного «студентами для студентів». Здобувач вищої освіти Олександр Бабак, разом з командою «U'Seek» презентували новаторський задум цього проєкту та запросили до його розробки усіх присутніх. Найбільш активних учасників засідання було нагороджено пам’ятними фірмовими призами з логотипами «U'Seek» (здобувачів вищої освіти Полтавського державного аграрного університету Іоффе Єлизавету та Коваленко Анастасію).

Чергове засідання наукового гуртка «Розвиток інноваційного підприємництва в економіці знань» пройшло в дружній, теплій і творчій атмосфері. У підсумку засідання учасниками визначені шляхи подальшої наукової співпраці та напрями взаємодії з розвитку стартап-ініціатив.

31.10.2023